Gull bryllup dikt / dikt

Unngå fattigdom ta bort behovet for veldedighet, hjelper de trengende nabo ved å presentere eller gi penger, undervise dem i deres handel eller skaffe et innlegg slik at han kunne tjene en ganske selvhjulpen, og bør ikke bli tvunget til å strekke hånden til veldedighet. Det er den moralske veksten av trapp trå høyest gull.
Pienenīte Pienenīte, Pienenīte Sittende på en grønn pakalnītes, Passes kjære sol, Gi dem laburītu. Pienenīte, Pienenīte, Vi radoties så vakker - Alt jeg har rent gull Du lindraciņi gyllen.

jeg ikke visste I det lange løp Jeg glemmer alt det vonde Og spretter ømhet Og lund hvor blikket sang som spilles, Og Madara skumme over engene, Og skyene vil være en lett en, At de gode ordene Søk munnen Og rustninger skjorte Sett av tankene dine. Hjerte naken og glatt, Og spyd og skjold liggende i gresset. . . Jeg visste ikke I det lange løp Dette nettstedet vil ha tilbake, Jeg visste ikke I det lange løp Alle de dårlige unna aizkūpēs Hall og gull glimmer av dugg, Igjen jeg ieskatīšos.
Goldfish Når det himmelske stedet over hodet Se selv Dypt i motgang, Med hundrevis av nåler Skynd Ett hundre steder å sy håper fil. Det vil være gull Gullfisk kysten Og vil gi deg Wonder rose, Hvilken bit av
Når rikdommen snur seg i luksus, starter med en velholdt kropp, deretter fokusere på eiendeler, og deretter vie den samme omsorg hjemme, så det er like bred som feltegenskapene til veggene i glansen utlandet brakt marmor, taktekking vanning gull gulv og tak kassett lysstyrke kamp. Deretter smake nyanserikdommen til en fest, med å prøve å utmerke seg i innovasjon og endring til vanlig reise først til bordet, som har en tendens til å avslutte festen, og promgājējiem serverer, med noen i det siste ble behandlet bare gjester ankom.
Både krigen og bryllupet marsjen kalt kampen .
donned en gull streng Janice langs rommet? John satt på barn, John līgojot kveld.
løpet av sin levetid, har en kvinne å forlate huset tre ganger: hans dåp, hans bryllup og hans begravelse dag.
tendens til å tro at bryllup er alltid alle ender, som er vanlig komedier. Sannheten er helt motsatt. Hele bryllupet er bare begynnelsen.
SEA Ved daggry Sjøen er krystallklar smeltet Amber sand strender. Der forlater rosa gnister Smilende spulgace - Sun Men senere, Når iešalcas vind Sea pārvēšas lys blå eng. Hvor beite festligheter hvit sau - bølger. Og Vest, Når stormen begynner å brāzmotot, Komme havet på steppe, Fra sjøkanten til de galopperer Bang Putain hester. Så rimst deres handlekraft, Borne av vinder med en fløyel slør av natten. Og månen har en gull båt Ira gol etter stjernene.