Gull bryllup dikt / dikt

Hva var din mor, hva var det? - Vet ikke hvorfor šalkains regn spør meg. Hva var din mor, hva var det? - Stille spørre, siden tre gull høst --- Aizgrimst bakke, og siden slippe unna, går elva. Ice galdz, dun-bølge dans torrent samtale. Sterk god. Sterk var en god mor. . . Så det er ikke, så vidt jeg kan fortelle.
god dyd skinner mer enn gull.

Både krigen og bryllupet marsjen kalt kampen .
Pland flamme mellom oss i en rolig sirkel av gull, Du holdt meg her kaste lys over ansiktet glød. Lar begge sider av brannen som en fortvilet hånd KAIST, Så igjen, alle punkter på en kul, onde spill. Er du redd for å flamme meg å overlate sneigt Og brenne, ansiktet mitt mot? Er du redd for å fyre den harde kjærtegn dødskamp I den merkelige lyset i ansiktet ligger? Det er ingen annen måte - å brenne, eller å gå om natten, Hva har vi rundt skuldrene dekket med en dyp mørke. Mister skritt forbi en merkelig nektī På den lyse flammen, hvor de jāapstai.
Kvinner er menns gull eier av henne, selvfølgelig, gjør ikke det tyngre, men gullet gir mer glans og glans.
1 år - papir bryllup , bryllupsreise eller bryllup måltid kāzas2 år - Cotton kāzas3 år - Hud kāzas4 år - lin eller leire kāzas5 år - den første seriøse jubileum - bryllup tre eller lilla kāzas6 år - kastet et bryllup eller sukker kāzas7 år - kobber bryllup eller ull kāzas8 .
jeg ikke visste I det lange løp Jeg glemmer alt det vonde Og spretter ømhet Og lund hvor blikket sang som spilles, Og Madara skumme over engene, Og skyene vil være en lett en, At de gode ordene Søk munnen Og rustninger skjorte Sett av tankene dine. Hjerte naken og glatt, Og spyd og skjold liggende i gresset. . . Jeg visste ikke I det lange løp Dette nettstedet vil ha tilbake, Jeg visste ikke I det lange løp Alle de dårlige unna aizkūpēs Hall og gull glimmer av dugg, Igjen jeg ieskatīšos.
katter bryllup - mus begravelse.
Bryllup \"bitter!\" sier det meste gift.
Under gullet ligger i beskjedenhet.