Gull bryllup dikt / dikt

\"Det er gull og livet i nord!\" Cock sukket. \"Du kan sove i et helt semester og synger bare en gang!\"
folk sjekke analysen gull, men gull - mann.

Dzērvju dans Det er svært sjelden du ser, Fordi kraner blir færre. Var nok for meg en gang, Og jeg er fortsatt trist. De sannsynligvis de hadde det gøy På dagen da kommer sammen, Og så danset i sumpen. Vel, i språket vårt - myra Men hennes - hans verden. Og danset dansen, Hvor krustības, bryllup og begravelser, Og mye av det jeg trodde Og kom alt på en gang - Så morsom og dyp på samme tid. Og jeg følte til rus, Jeg om ingenting har vært. Ikke om natten ser stjernene, Ikke gå til den første dansen, Ikke for det første begravelse av venner, Ikke for første gang satte den følelsen.
De sier: Et godt navn verdt mer enn gull fylt belte. Men de som har god berømmelse, ikke rikdom, men nå ser jeg at de som har formue, er det ingen mangel på gode berømmelse.
gull referansestandard å lage en rask nettstedet er Yahoo
spīdēj \'som mirdzēj\' Hun var et felt tips? John mor palējusi Detaljert gull Sudrabiņi.
drøm Drømmer, og du vil ikke være små: Hele verden er inne i deg liesies som KVASS. Drømmen om den hardeste stål, gul Og folk over hele høyninger. Drømme deg topper start Seg på rot og gull dekselet. Drømmer! ***
faktum at gullet over moral, tross alt verken for den ene og andre.
Lykkelig er den som finner den sanne kunnskap, og personen som fikk seg et klart sinn! For det er bedre å få mosjon kunnskap enn sølv - og dens frukt er mer verdifullt enn gull. Det er en sublim perler, og alt du ønsker er ikke sammenlignbare med det. Lang levetid er på sitt høyre hånd, har den venstre hånden en rikdom og ære. Sine måter er behagelige måter, og alle veier til fred. Det er et tre av liv til alle som på sitt virkeområde, og salig er de som holder seg.
skilsmisse og avskjed fra livet den sørgende fargen på gull og obskure knopp. . .