Gull bryllup dikt / dikt

WORLD MANAGER \"Fresh tørre vinder rasler furu, furutrærne jeg noensinne har eid. Og glatt plass i landskapet denne elva, som tidligere tilhørte meg. Og den stolte hjem til meg vil bli åpnet, fordi, du vet, de også tilhører meg. Og jeg gulēšu beruset i barer, all vodka jeg vil eie en. Og vindene av hav liederēs, Jeg også lytte til og eget. Gi med gull vil veie vekter. Gjett hvem det tilhører. Jeg eier hele verden etter ballen, hvis bare jeg skal være i live. \"
Kjærlighet betyr ofre kvinnen. Med mindre hun har ordet verdig henne, ikke gull, ikke høy sosial status Uvurderlige ekte følelser.

Jeg var så glad på den tiden ikke vurdert. Da jeg innså at bryllupsreisen kommer til en slutt, slik at hans kone begynte å bjeffe på meg, men tilbød meg hund tøfler.
Cats bryllup - mus begravelse.
Aldri før neprecieties du ikke har lært å smigre. Synge lovsanger av kvinnen før bryllupet - en ønskelig ting , men å prise synge i bryllup - det har blitt en nødvendighet, og bør være fri til å gi personlig sikkerhet . Ekteskap krever diplomati , snarere enn åpenhet . .
streve ikke bare for høy kvalitet - og måtehold heltemot, men også av hva den skaper - verk og nevairaties av dem bare fordi de er utmattende. Ikke forvent en stor innsats vil bringe deg stor fortjeneste men ligner på kobber bidrar til å få gull, samt arbeidet - få karakter.
Kvinne - du er en skjør blomst, kjærligheten swing svimmelhet pimentos og varme mørke bølger, hode mirdzinājot gull krone. Kvinne - du er blant de vakreste blomster - Din gave og blomst kopp honning, og enda en engel, som går for å drikke de dype rutene skulle falle ned, blek panne tre ganger støvet rørende, kvinne - du er de vakreste blomster! / Fritz Beard /
Farewell Fields golden, smelter gull natten stjernene Stor, mørk sky evigheten omrisset av en sirkel, Og står i sirkelen av åpenbaring, liv, død, frykt, Du er alt for meg i dette livet i det hele tatt har skjedd. Blessed kraner fly bort og tar bort noe av tiden, Under kampen og fortvilelse, medfølelse og tomhet Farewell Fields golden, smeltende gull stjerner på kvelden.
gull har ingen verdi hvis den ikke kan byttes, verken helse eller fred i sinnet.
Sit, Jānīti, gull knagger Hans låvegulvet, Det hang kjære Mara Hans hvite slaucenīti.