Gull bryllup dikt / dikt

Hva var din mor, hva var det? - Vet ikke hvorfor šalkains regn spør meg. Hva var din mor, hva var det? - Stille spørre, siden tre gull høst --- Aizgrimst bakke, og siden slippe unna, går elva. Ice galdz, dun-bølge dans torrent samtale. Sterk god. Sterk var en god mor. . . Så det er ikke, så vidt jeg kan fortelle.
Pland flamme mellom oss i en rolig sirkel av gull, Du holdt meg her kaste lys over ansiktet glød. Lar begge sider av brannen som en fortvilet hånd KAIST, Så igjen, alle punkter på en kul, onde spill. Er du redd for å flamme meg å overlate sneigt Og brenne, ansiktet mitt mot? Er du redd for å fyre den harde kjærtegn dødskamp I den merkelige lyset i ansiktet ligger? Det er ingen annen måte - å brenne, eller å gå om natten, Hva har vi rundt skuldrene dekket med en dyp mørke. Mister skritt forbi en merkelig nektī På den lyse flammen, hvor de jāapstai.

Hvordan kan jeg møte deg i høst lund Hvis jeg kommer til å bjørk alene? Kom! Side nirsi gullregn, Og gull-rike vil ha hele året. Axis av de nakne grenene slo meg i ansiktet. Hvorfor bryr deg om lukke det? Cool snø flak dans snur. Alle kan? - Ikke ta noe.
Jeg elsker øynene dine Jeg elsker øynene dine. De av gran kjegle Solen slående hakkespett. Og jeg elsker øynene dine, Når de stiger til månen. Da hennes mørke og brede Stirret på meg og lurer. Jeg elsker øynene dine, Når sola i måneden kampene. Jeg elsker øynene dine, Når slangen som to Løgn kaldt og desperat, Som om ikke ville være i live. Jeg elsker øynene dine, Når de to lasere som Utbrent, og kjører Gjennom mitt liv. Men mest av alt liker jeg når øynene Woodpecker solen treffe kjeglen Og en liten gull frø Brush sjel tilbake. Små gull frø helle. . . Jeg våken og ser en søvn. Noen ganger kan en kjerne faller Vel for meg i snøen. ***
Kjære, god fe, kan du, for å ignorere disse forespørslene etter penger, bilene med en førti hestekrefter motorkraft, den herlighet, det nye håret falt utskifting yacht club og ærespresident. Bare å returnere - Å, å noen gang komme tilbake og gi oss mer tid til mazmazdrusciņ fra vår bryllup tur!
Puna dekke vingene med gull, og han aldri hopper opp i luften.
horisonten mot som rushing mot, slukket en etter en - insekter mister farge fanget deig håndleddet felle. Men innholdsfortegnelsen ved disse horisontene tendens nevadīja illusjon spillet. Vi nepievīlāmies, traukdamies etter oppdagelsen. Liker bedra \"Tusen og one night \"Sultan, som jaget føtter som immaterielle fordeler, de andre fangene Dáil den andre ble slukket i hendene, fingrene bare følesansen mistet sine vinger gull.
lærd som gull, uansett hvor de kommer inn, den høye overalt.
Bedre dyd uten gull enn gull uten ære.
Janice gull belte, Sudrabiņi zobentiņš; Sparkle belte, skinnende sverd, Gate iejājot.