Gull bryllup dikt / dikt

Siste sang om avskjed Og sangen er allerede Det er avganger. . . Hvor hun vil skjule, Når kanoner snakker? Som om bare igjen å skrive, og hver ord for å veie all verdens gull og tiden det vil være for ingenting. Hvor vil du skjule, Hvor fikk du flykte, Nightingale, vālodzīt? Vil jeg kunne Kom deg bort Du ser det? Stille sitte på stubben, Når rundt gresset vil brenne. . . Hvor mange gutter Hvor mange helikoptre Mellomtiden Vi vil dekke? Og når jeg kommer til å gå veien, og Du neķeries rundt halsen min. Jeg vet at du lett Min sang, du har, Men i selen min Space skal ikke være mer.
Jānīts din kumeliņu Jurin badet, Satt på bakken selv, Gull tømmene hånd.

Smarte kvinner vise sine følelser før etter bryllupet.
skilsmisse og avskjed fra livet den sørgende fargen på gull og obskure knopp. . .
For bryllupsdagen gjennom året tālēm Som håpet, den hvite seil flyr veien til lykke og det vil ikke falme som gull ringer gnisten.
Runde, runde rom, Det er hverken vinduer eller dører. Skjær isen uzcērt sølv Cut sølv, gull uzcērt.
du en kald smil, dømme folk, Hva du har presentert for gull levetid, Og en kald smil, en du kjenner Hvor mange av dem betalt.
god dyd skinner mer enn gull.
Decembrist eksil skog bøyle. Men igjen, kjempe, kjempe leter utsikt. Holder kommer i bølger seagull, fjernt kjærlighet Kast en hvit dis i disse gråte, akkurat her. Og uten å miste sin kvinnelighet, Du, mild, skjøre, vakre, natt selv om RUS, Kom hit. . . Land! Sann maskulinitet Og sīkstības, og et symbol på styrke - deg! Å, Decembrist koner og søstre av bruden! Er det bare en gal raushet? Sklir forbi ansiktet maling århundre. Furu vind pauser. Eller gjør vondt - det spør ikke. Katrina står Trubecka. Den aller første De blir tiltrukket av den høye pannen curling separert. Tap av øyet verker skarpe tanker overflate. -Det er kjærlighet. Kjærlighet er. --- Sand den påvirket meg, oh, Baikal vind - Den harde, graizīgie, fengende! Meg til grønne områder i evnen til å En renere, sterkere gå enda lenger. Når jeg kommer - blåser i havet eller kløften, Blowing up tūce og cape. Og med disse vinder raskt overgrow Skjær et tungt hjerte.
nygifte at pårørende pirmāk er bryllup, begravelser, dåp eller enhver trylledrikk, pirmāk den dø.