Gull bryllup dikt / dikt

Frem til bryllupet , kan han ikke til å sove hele natten å tenke på hva du sa på sin kunst , men etter bryllupet faller han i søvn før du er ferdig med å snakke .
leiligheten min og naboene igjen og høyre, er toppen og bunnen etasje ofte morgen på ulike tider av syngende roosters. Så jeg føler. Ring og vekkerklokke! Du høres så fint Og ut av sengen trygge hender trekke. Hvite morgen tanker, min hvite daggry -Red Sky palmer, livlige, skauj breezes. Flotte mennesker av elva er ikke påbegynt ennå, Få en hvit tåke blå Baltezers. I denne timen av å høre hjertet mitt stille atvilgst Som morgenduggen kløver offiserer. Izgulēsim hans grav når vi sover! Morgentimene har mottatt en gull hjerte og bane. --- Siden høres kuk, for entusiastiske, Alarmen ringer og vi tok i dag.

De sier: Et godt navn verdt mer enn gull fylt belte. Men de som har god berømmelse, ikke rikdom, men nå ser jeg at de som har formue, er det ingen mangel på gode berømmelse.
stor er vårt liv, Mye som lønn blader. Og stor, er hvit bjørk Mount Cemetery. Høye skyer er vår - Gubaini, vakkert. Enorme eiketrær vokser - Gud plassert. Hvor vakker slange: De tunge sider splittet! Hva er jeg stort stykke av støv Og - det gull!
Det vil trekke på gull sko Swan Ball og dans. Men den grusomme hånd rive mārtiņrožu fri. Og en tredje uendelig Infinity er livet ...
eik langlivede jubileer av hjort Og gull perler slengt fremover gjør - Denne grønne raslende tapt, neaprimst.
Gods er ikke kjøpes med gull.
- Soldier! - Dette. - Å, Soldier, gi gull bushel! Jeg underviser også din av disse lekkerbiskener! - Soldaten forventer ikke slienas opp raskt, på jakt etter en tykk stokk, en kile drevet hvordan vi gjør. - Site, den gamle Pipe nese til herligheten; izšņaukt nepagūsi - vil bli holdt i hånden! - Devil bestefar glad gjør så langt lært. Soldier Belz på kilen: - Sett opp med den gamle tåle! - Så langt latteren kommer ikke - Nese sterke klør. At hele blokken Blau kjøring av slottet
Tjen. Helt reist statuer til ære for den vakreste kvinne visdrošsirdīgākajam, smarteste. Nå, når folk overtok gullrushet, installert marmor Byste av skitne mennesker.
mitt hjerte elskling Med grønne vinger Pavalganiem, Med fiolett Zilvainadziņu Curly, gyllent hår, Med løvetann stammer Kaparkrāsainām bondage Pink rundt halsen, Rundt roser brystene og hofter: Så han kommer til meg, Mitt hjertes kjære, Ziedonis fyr! Og han fortalte meg noglauž Panne og kinn Ķezberu med kvister, Baltbaltu full blomst, BER meg og håret Som glitrende pērslas. Jeg skjelver på hjertet. Og han sier til meg Med stjerners øyne - Jeg skjelver på hjertet. Jeg smiler, Og tårer av glede Jeg sakāpj øynene. Men han gjorde! - Ta sjakler Fra hoftene, nakken Og treffer meg i Ingen nåde! Og ler, og kun han, Dette Daredevil kissable, Ler og sier: - Are, Vel, jeg presentere Pinkstuļus skjelle! - Og da han forsiktig La hånden På venstre skulder Fanger din favoritt hindring Gray Lark, Og kaste den mot gull Mødre i solen: Lirilī!