Gull bryllup dikt / dikt

Dzērvju dans Det er svært sjelden du ser, Fordi kraner blir færre. Var nok for meg en gang, Og jeg er fortsatt trist. De sannsynligvis de hadde det gøy På dagen da kommer sammen, Og så danset i sumpen. Vel, i språket vårt - myra Men hennes - hans verden. Og danset dansen, Hvor krustības, bryllup og begravelser, Og mye av det jeg trodde Og kom alt på en gang - Så morsom og dyp på samme tid. Og jeg følte til rus, Jeg om ingenting har vært. Ikke om natten ser stjernene, Ikke gå til den første dansen, Ikke for det første begravelse av venner, Ikke for første gang satte den følelsen.
Donkey valg foretrekker halm, snarere enn gull.

høstdag Høst bjørk skogholt dag šalkains Igjen, atdzīvojies grenene verkende Håret ditt er fengslende og subtile Høst vinder pieelpotais Gold Nær blå skygger av den hvite bjørk Igjen minner seg selv, skinner Dine øyne og mitt lange Skynd lenge borte hjerte. Bladgull regn Trail, Birch en god sang å flyte, Som om de var både oss palak I dag ville ha sett oss. Begynner å kjærtegne solen lyse fingrene Høst skyer kjølig Clyde, Og fra bjørkeløv av glitrer Jeg nesmaidītais aldri smil. Hva kan du gjøre - hvor livet ikke tillate, Ofte, deres drømmer, vi skal Deretter, når høsten vind regn på veien Brann, som ikke trenger å slette. Det skjer allerede - en bjørk lund šalkains Igjen, verkende lemmer atdzīvojies Håret ditt skinnende og fin Høst vinder pieelpotais gull.
Kjærlighet betyr offer kvinne. Med mindre hun er verdig navnet, er hun ikke gull, ikke høy sosial status ikke oppveie ekte følelser.
enga bak elva Full silke: Zirneklītis sags veving Fluer maskinen. Hva holder skinner, det viz Skog ham stå i hjørnet? Worm spunnet silketråd Gylne vognene. Bier, din ganske datter Rudajām eyelets: Glow in the okularet rent gull Gjennom eikeløv.
tre sønner A - Dro fra den kalde siden av døren. Gamle sønn, eller dører åpne? - Døren lukket hardt. Alt, som de skal. Vær rolig. 2 En far til tre sønner. Og faren i verden uten nummer. Åpenbart er den tredje Antiņš. Åpenbart, den første - en ekte tispe. men når Antiņš rase hjerte, bryst og skorpe i vesken Hva gjør andre sønn? På den andre sønnen tenker? Dette er den første til å vite allerede - den første. Dette er den tredje - med en edel hjerte. Aldri møtt en gammel verden av smerte På sin fars sønn. I denne andre og kan snakke det vakre (Vi gir oss selv hjemland!) Men det er alltid overføres til den tredje, Så når den første i herlighet. Jeg beklager, Jeg ble født litt for sent. Jeg ville ikke ha tillatt Gud å skape Fars andre sønn. 3 Men samme avstand meg På den første og tredje klasse, Og andre far sønn Me er den samme. Som andre sønn av far Jeg klatrer i magen Mellom dem begge, Når de er en mot en. Antin er ennå ikke en gull kjole. Uten en hest var han og uten sporer. Og så jeg vet: Jeg skal gå til den første bror. Men Antiņš i sølv på hesteryggen, Sølv sverd i hånd! Nå å bestemme hvor du skal gå, - Å gud, at pine! Snart den gylne sverd Antiņš kråkene slå. Men hva hvis - hvis du faller?. . . ***
Grønn sommersolen døde Harping regnet tårer av solen. Zelio falt på graven til sommeren Søn abbor - bladgull.
Bringer søster vokslys Balins gull lommelykt; Å se lyset Jānīts Sal din kumeliņu.
Både krigen og bryllupet marsjen kalt kampen .
En mann sjekker gull analysen og gull - mann .